Ανθοέκθεση & Εθελοντική Αιμοδοσία
16 & 17 Απριλίου 2022


Δύο νέες Δράσεις  Ανθοέκθεσης και Εθελοντικής Αιμοδοσίας θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 16 & 17 Απριλίου εντός του Χωριού μας!!!

Το Σάββατο 16 Απριλίου στο Πάρκο του Δημοτικού Σχολείου θα στηθεί από το Πρωί Ολοήμερη Ανθοέκθεση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Καμπάνη Κιλκίς η οποία αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 17 του μηνός αλλά, λόγω επερχόμενης κακοκαιρίας σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Απριλίου.


Την αμέσως επόμενη ημέρα 17 Απριλίου από τις 9:30 το πρωί έως τις 12:00 η "Τράπεζα Αίματος Καμπάνη" θα διεξάγει την καθιερωμένη Ανοιξιάτικη Εθελοντική Αιμοδοσία στο Ιατρείο του Καμπάνη Κιλκίς  όπου ελπίζουμε στη Μαζική Συμμετοχή σας διότι οι Ανάγκες σε Αίμα ειδικά την περίοδο του Καλοκαιριού είναι αυξημένες.

Ραντεβού και πάλι στις επόμενες Δραστηριότητες του Χωριού μας για τις οποίες θα υπάρξει σχετική Ενημέρωση στην Τοπική Ιστοσελίδα kampanis.gr καθώς επίσης στην Facebook Σελίδα facebook.com/kampanisgr για αυτό μείνετε Συντονισμένοι !!!

 

 ANTHOEKTHESIEMODOSIA_2022.jpg

 

© 2024 Τοπικός Οδηγός Kampanis.gr | Καμπάνης Κιλκίς | E-mail: info@kampanis.gr | Facebook