Φυσιολατρικές Δράσεις στον Καμπάνη Κιλκίς!

 

Την Κυριακή 10 Απριλίου 2022 πραγματοποιήθηκαν στον Καμπάνη Κιλκίς δύο Φυσιολατρικές Δράσεις αποτέλεσμα της Συνεργασίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμπάνης, του Συλλόγου Γυναικών Καμπάνης και της Τοπικής Κοινότητας Καμπάνης.


Η πρώτη Δράση αφορούσε Περίπατο με σημείο εκκίνησης το συνοικισμό Μύλο και προορισμό το Εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, με τη συμμετοχή του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς και Συγχωριανών.


Στην δεύτερη Δράση πραγματοποιήθηκε Ποδηλασία με σημείο εκκίνησης το Πάρκο της Κρύας Βρύσης και προορισμό την Παραποτάμια Περιοχή του Χωριού με επιστροφή και πάλι πίσω στο σημείο εκκίνησης.


Ευχαριστούμε Θερμά όλους όσους Συμμετείχαν
και βοήθησαν για την διεξαγωγή του ωραίου αποτελέσματος που είχαμε, τους Επαγγελματίες του Χωριού που μας προσέφεραν νερά, χυμούς και κεράσματα καθώς επίσης τον Εκπαιδευτή του ΕΚΑΒ Τάσο Βαμβακά για την Κάλυψη Πρώτων Βοηθειών.


Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μία μικρή γεύση από το τι διαδραματίστηκε στην κάθε Δράση από τα Video που τράβηξε και επιμελήθηκε η Γνώμη Κιλκίς.


Ραντεβού και πάλι στις επόμενες Δραστηριότητες του Χωριού μας για τις οποίες θα υπάρξει σχετική Ενημέρωση στην Τοπική Ιστοσελίδα kampanis.gr καθώς επίσης στην Facebook Σελίδα facebook.com/kampanisgr για αυτό μείνετε Συντονισμένοι !!!

 

 

 

 

© 2024 Τοπικός Οδηγός Kampanis.gr | Καμπάνης Κιλκίς | E-mail: info@kampanis.gr | Facebook