Εργαστήριο Μελιού Καμπάνης Κιλκίς

 

Με μεγάλη μας Χαρά επισκεφτήκαμε το Εργαστήρι Μελιού της Οικογενειακής Επιχείρησης Α. Σπύρου – Π. Μεσίγκου στον Καμπάνη Κιλκίς όπου μας υποδεχτήκανε και μας ξεναγήσανε στις Εγκαταστάσεις τους, σε έναν πολύ ζεστό χώρο όπου πραγματοποιούνται κατά καιρούς Εκπαιδευτικές Επισκέψεις από Συλλόγους και Σχολεία.

Πάμε να τους γνωρίσουμε καλύτερα μέσα από την Παρουσίαση που μας κάνανε και το Φωτογραφικό Υλικό που μας παραχωρήσανε...

 

"Με Αγάπη για τον Τόπο μας, μα κυρίως για τη Μέλισσα και τα Οφέλη της, δημιουργήσαμε μία μικρή Οικογενειακή Επιχείρηση με Στόχο την Παραγωγή και Διάθεση Γνήσιου Ελληνικού Μελιού!

Εκτός από το Μέλι που είναι το κύριο προϊόν μας, διαθέτουμε και διάφορα Αρωματικά Φυτά και Βότανα δικής μας Συλλογής ή Παραγωγής .

Μπορείτε να Επισκεφτείτε το Χώρο μας είτε Ατομικά είτε Ομαδικά ( Σύλλογοι, Σχολεία ) μετά από συνεννόηση.

Είμαστε ο Αλέξης Σπύρου και η Παναγιώτα Μεσίγκου. Θα μας βρείτε στον Καμπάνη Κιλκίς όπου και η Έδρα μας και τη Θεσσαλονίκη στα Τηλέφωνα 2310 66 8508 και 69 81 0215 88 / 6906 39 56 36. "

 

 

 


 

Εάν επιθυμείτε να περιηγηθείτε και σε άλλες Ενότητες της Ιστοσελίδας του Χωριού μας όπως Νέα του Χωριού, Δραστηριότητες, Φωτογραφίες κ.α. επισκεφτείτε την Αρχική του Σελίδα στον Σύνδεσμο Kampanis.gr

 

 

 

© 2024 Τοπικός Οδηγός Kampanis.gr | Καμπάνης Κιλκίς | E-mail: info@kampanis.gr | Facebook