Εκδήλωση Τιμής Μνήμης του
Συνταγματάρχη Αντωνίου Καμπάνη 2023

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Χωριού μας πραγματοποίησε Εκδήλωση Τιμής Μνήμης του Συνταγματάρχη Αντωνίου Καμπάνη την Κυριακή 18/06/23 στο Χωριό μας.
Πάμε να πάρουμε μία εικόνα από το την Ετήσια Επιμνημόσυνη Δέηση μέσα από το Video που ακολουθεί:

 

 

 

Ακολουθεί σχετική Ανακοίνωση του Συλλόγου για την Εκδήλωση:

 
Την Κυριακή 18/06/23 με Μεγάλη Χαρά και Υπερηφάνεια Τιμήσαμε την Μνήμη του Συνταγματάρχη μας Αντώνιο Καμπάνη!!!!
 
Ευχαριστούμε πολύ τον Αιδεσιμότατο Πατέρα Ιωάννη για την Επιμνημόσυνη Δέηση, τον Ταγματάρχη της 71ης Ταξιαρχίας Νέας Σάντας Μάναρη Δημήτριο, τον Δήμαρχο Κιλκίς Κυριακίδη Δημήτριο, τον Αντιδήμαρχο Θεμιστοκλή Κοσμίδη, τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Χατζηαποστόλου, τον υποψήφιο Βουλευτή της ΝΔ Κιλτίδη Κωνσταντίνο , τον υποψήφιο Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Παππά, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Καμπάνης Γεώργιο Φιλιππίδη και τον Δημοτικό Σύμβουλο Αλέξανδρο Σειτανιώτη για την Παρουσία τους!!!
 
Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ στον Σύλλογο Γυναικών, στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου-Λυκείου, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου - Δημοτικού Καμπάνης και τον Πέτρο Ζάμπρο για την ομιλία του για τον Αντώνιο Καμπάνη και όλους Εσάς τους Συγχωριανούς και Συντοπίτες μας για την Παρουσία σας!!!
 
Επίσης να Ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Γυναικών και Όλες τις Κυρίες του Χωριού για τα Εδέσματα που ετοιμάσανε και φυσικά όλους τους Χωριανούς Εθελοντές για την Πολύτιμη Βοήθειά τους!!!!!!!!!
 
Με Εκτίμηση,
το ΔΣ του Συλλόγου!!!!!
 
 

 

Εάν επιθυμείτε να περιηγηθείτε και σε άλλες Ενότητες της Ιστοσελίδας του Χωριού μας όπως Νέα του Χωριού, Δραστηριότητες, Φωτογραφίες κ.α. επισκεφτείτε την Αρχική του Σελίδα στον Σύνδεσμο Kampanis.gr

 

© 2024 Τοπικός Οδηγός Kampanis.gr | Καμπάνης Κιλκίς | E-mail: info@kampanis.gr | Facebook