Μεγάλη Συγκίνηση στα Εγκαίνια Έκθεσης Κούκλας
" Θεοδοσίας Μπάντζου Σβολάκη "

 

Με Μεγάλη Χαρά και Συγκίνηση παρακολουθήσαμε την Τετάρτη, 24 Μαΐου τα Εγκαίνια της Αίθουσας Κούκλας " Θεοδοσίας Μπάντζου Σβολάκη " στο εντευκτήριο της Πολιτιστικής Εταιρείας Εκπαιδευτικών Κιλκίς, στην οδό Μητροπόλεως 11.

Η Αγαπημένη κ. Σούλα των Παιδικών μας Χρόνων, συνεχίζει να Προσφέρει στον χώρο της Παιδείας και του Πολιτισμού και να Ταξιδεύει Μικρούς αλλά και Μεγάλους στον μαγικό κόσμο του Κουκλοθεάτρου.

Η κυρία Σούλα έχει μείνει στην Καρδιά όλων των Παιδιών που είχαν την τύχη να την έχουν Νηπιαγωγό τους. Έχει μείνει όμως και στη Συνείδηση των Συγχωριανών, για τη Συμμετοχή και τη Δράση της σε διάφορους Συλλόγους του Χωριού μας και όχι μόνο.

Κοινός παρονομαστής σε όλες αυτές τις δράσεις, ήταν πάντα το μήνυμα του Σεβασμού προς την Φύση, της Φιλίας, του Εθελοντισμού, της Αγάπης και της Αλληλεγγύης προς τον Συνάνθρωπο!

Όσοι παλιοί Μαθητές της από τον Καμπάνη ( τα "Παιδιά" της, όπως λέει η ίδια με Αγάπη και Τρυφερότητα ), αλλά και Συγχωριανοί και Φίλοι βρεθήκαμε εκεί, Νιώθουμε Περηφάνια και Ευγνωμοσύνη για το Έργο της και της Ευχόμαστε να είναι πάντα Γερή και Δημιουργική!

 

 

 

 

 

 

 


 

Εάν επιθυμείτε να περιηγηθείτε και σε άλλες Ενότητες της Ιστοσελίδας του Χωριού μας όπως Νέα του Χωριού, Δραστηριότητες, Φωτογραφίες κ.α. επισκεφτείτε την Αρχική του Σελίδα στον Σύνδεσμο Kampanis.gr

 

© 2024 Τοπικός Οδηγός Kampanis.gr | Καμπάνης Κιλκίς | E-mail: info@kampanis.gr | Facebook