Εγκαίνια Έκθεσης Κούκλας

 

Η Πολιτιστική Εταιρεία Εκπαιδευτικών του Νομού Κιλκίς Τιμά την κ. Θεοδοσία Μπάντζου – Σβολάκη, την Πολυαγαπημένη μας Νηπιαγωγό κ. Σούλα, για την 60χρονη Προσφορά της στον χώρο του Κουκλοθεάτρου με την δημιουργία μίας Μόνιμης Αίθουσας Κούκλας με Λειτουργικό Χαρακτήρα στην οποία θα Φιλοξενούνται 250 Χειροποίητες Κούκλες της, όλες Δημιουργήματα της ίδιας κατά την διάρκεια 50 ετών, όπου θα λειτουργεί Εργαστήριο με Υλικά για Κατασκευές Κούκλας, Σκηνή Κουκλοθεάτρου για Δασκάλους και Παιδιά όπου θα χρησιμοποιούν τις Κούκλες, Δανειστική Κουκλοθήκη για Σχολεία και Ιδιώτες, Κείμενα Κουκλοθεατρικών Έργων και Σκηνοθετικές Οδηγίες, δραστηριότητες οι οποίες αποτελούσαν Όραμα της κ. Σβολάκη όταν χάρισε τις Κούκλες της.

 

Τα Εγκαίνια της Αίθουσας Κούκλας ‘’Θεοδοσία Μπάντζου-Σβολάκη’’ θα πραγματοποιηθούν στην Πόλη του Κιλκίς την Τετάρτη 24 Μαΐου στις 8:00 μ.μ. στην οδό Μητροπόλεως 11.

 

 

4659889.jpg

 

 

 

 


 

Εάν επιθυμείτε να περιηγηθείτε και σε άλλες Ενότητες της Ιστοσελίδας του Χωριού μας όπως Νέα του Χωριού, Δραστηριότητες, Φωτογραφίες κ.α. επισκεφτείτε την Αρχική του Σελίδα στον Σύνδεσμο Kampanis.gr

 

© 2024 Τοπικός Οδηγός Kampanis.gr | Καμπάνης Κιλκίς | E-mail: info@kampanis.gr | Facebook