Εορτασμός Πολιούχου Αγίου Αθανασίου Καμπάνη Κιλκίς

 

343259298_6229087347114437_2513524410655780826_n.jpg

 

Με Μεγάλη Χαρά & Συγκίνηση αυτό το διήμερο Γιορτάσαμε τον Πολιούχου του Χωριού μας Άγιο Αθανάσιο με τον Εσπερινό,  και την Περιφορά της Εικόνας του εχθές το απόγευμα 01 Μαΐου και σήμερα το πρωί 02 Μαΐου με την Θ. Λειτουργία και το καθιερωμένο Κουρμπάνι που ακολούθησε μετά.

Συγχωριανοί, Φίλοι, Εκπρόσωποι της Εκκλησίας και της Πολιτείας παραβρέθηκαν στον Καμπάνη και τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου για να Γιορτάσουμε όλοι μαζί τον Πολιούχο μας.  ( Παρουσία του Μητροπολίτη μας κ. Βαρθολομαίου, του Ιερέα μας Πατέρα Ιωάννη, του Συγχωριανού μας Πατέρα Ιάκωβου και άλλων Ιερέων. Στον Εσπερινό παρευρέθη και ο Μοναχός Χαρίτων της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας  Αγίου Όρους.

Τέλος να Συγχαρούμε όσους εργάστηκαν για την Προετοιμασία και τον Εορτασμό του διημέρου, τις Κυρίες που ετοίμασαν και μοίρασαν το Κουρμπάνι και όλους τους Πιστούς που συμμετείχαν και τίμησαν με την παρουσία τους τον Άγιο Αθανάσιο!

 

 

 


 

Εάν επιθυμείτε να περιηγηθείτε και σε άλλες Ενότητες της Ιστοσελίδας του Χωριού μας όπως Νέα του Χωριού, Δραστηριότητες, Φωτογραφίες κ.α. επισκεφτείτε την Αρχική του Σελίδα στον Σύνδεσμο Kampanis.gr

 

 

 

 

© 2024 Τοπικός Οδηγός Kampanis.gr | Καμπάνης Κιλκίς | E-mail: info@kampanis.gr | Facebook