23/02/23 Ενημερωτική Δράση ΕΣΑμεΑ στον Καμπάνη

 

Ενημερωτική δράση ΕΣΑμεΑ για τα άτομα με αναπηρία και με χρόνιες παθήσεις την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023 9:30 π.μ. - 11:00 π.μ. στο πρώην Δημοτικό Κατάστημα Καμπάνη ( Πρώην Δημαρχείο Καμπάνη ).

 

DRASI_ESAMEA_KAMPANIS_23_02_23.jpg


Κινητή μονάδα της Εθνικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) περιοδεύει τις επόμενες ημέρες στις έδρες των έξι Δημοτικών Ενοτήτων για να γνωρίσει και να ενημερώσει τα άτομα με αναπηρία, με χρόνιες παθήσεις και το οικογενειακό τους περιβάλλον για τα δικαιώματά τους καθώς και για την προώθηση εφαρμογής της δικαιωματικής προσέγγισης για την αναπηρία.

Στόχος της δράσης είναι μεταξύ άλλων η ενθάρρυνση της συμμετοχής των ατόμων με αναπηρία και με χρόνιες παθήσεις στις οργανώσεις του αναπηρικού κινήματος, η ενίσχυση της ικανότητας να προστατεύουν οι αναπηρικές οργανώσεις τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία, η ενθάρρυνση της υποβολής αναφορών – καταγγελιών περιστατικών άνισης μεταχείρισης στην υπηρεσία ‘’Διεκδικούμε Μαζί’’ της ΕΣΑ μεΑ με στόχο την άμεση αντιμετώπισή τους.

 

 


 

Εάν επιθυμείτε να περιηγηθείτε και σε άλλες Ενότητες της Ιστοσελίδας του Χωριού μας όπως Νέα του Χωριού, Δραστηριότητες, Φωτογραφίες κ.α. επισκεφτείτε την Αρχική του Σελίδα στον Σύνδεσμο Kampanis.gr

 

 

 

© 2024 Τοπικός Οδηγός Kampanis.gr | Καμπάνης Κιλκίς | E-mail: info@kampanis.gr | Facebook