Ευχές από τον Καμπάνη μαζί με τον Αλέξανδρο Κατσαρώνα & Ιωάννη Κορακίδη.

 

 Kampanis_Christmas_2022_2023.jpg

 

Καλημέρα, Καλή Εβδομάδα, Καλό Μήνα, Καλή Χρονιά & Χρόνια Πολλά από τον Καμπάνη σε Όλους τους Συγχωριανούς και Φίλους του Χωριού μας.

Μαζί μας στέλνουν τις Ευχές τους και ο Αλέξανδρος Κατσαρώνας & Ιωάννης Κορακίδης οι οποίοι διέπρεψαν στον χώρο του Αθλητισμού και της Παιδείας την Χρονιά που μας πέρασε...

 


 

Αλέξανδρος Κατσαρώνας

 

ALEXANDROS_KATSARONAS_2022.jpg

 

Το 2022 ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες χρονιές του Αλέξανδρου Κατσαρώνα τόσο για το Σχολείο όσο  και για τον Αθλητισμό.

Αρχικά με την εικονική επιχείρηση που δημιούργησε ο ίδιος του και οι συμμαθητές του, του 2ου Πειραματικού Λυκείου και Γυμνασίου ( με την Συμμετοχή και του Πατέρα του Σταύρου Κατσαρώνα ως Καθηγητή του Σχολείου ) , καταφέρανε όχι μόνο να διακριθούνε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Νεανικής Επιχειρηματικότητας κατακτώντας την 1η Θέση αλλά και στον Πανευρωπαϊκό  Διαγωνισμό όπου και εκεί πέρα φτάσανε στην κορυφή της Ευρώπης κατακτώντας και εκεί την 1η θέση στο Τάλιν της Εσθονίας μέσα στο Καλοκαίρι του 2022 και δεν σταματάνε εδώ αφού θα εκπροσωπήσουνε την Ελλάδα και την Ευρώπη στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό που θα γίνει τον Φεβρουάριο του 2023 έχοντας πολλές ελπίδες όπως δηλώνει να κερδίσουνε και εκεί.

Στον Αθλητισμό μετά την κατάκτηση της 2ης Θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο και την κατάκτηση της 2ης Θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Sambo συμμετείχε συνολικά σε ένα Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και 2 Παγκόσμια εκ των οποίων στο Παγκόσμιο του Sambo κατάφερε την διάκριση της 7ης Θέσης.

Τόσο οι επιτυχίες αλλά ακόμα περισσότερο οι αποτυχίες όπως δηλώνει του δίνουν κίνητρο να συνεχίσει να αγωνίζεται για το καλύτερο που μπορεί να πετύχει.

 


 

Ιωάννης
Κορακίδης

 

Ioanis_Korakidis_Kampanis.jpg

 

Ο Ιωάννης Κορακίδης Αθλητής του ΓΣ Μανδρών κέρδισε το Χρυσό Μετάλλιο στη Σφυροβολία Κ20 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Κάλι της Κολομβίας με επίδοση 79,11 μ. και επόμενος στόχος του είναι η συμμετοχή του στον Ευρωπαϊκό Χειμερινό Αγώνα της Πορτογαλίας.

Η Περηφάνεια και η Αγάπη που νιώθει όπως δηλώνει για αυτή τη χρονιά δεν περιγράφεται διότι όταν ανταμείβεσαι είναι αυτό που σε κάνει να δουλέψεις ακόμα σκληρότερα για να πετύχεις τους επόμενους στόχους σου.

Το πιο ωραίο συναίσθημα είναι όταν φοράς την Γαλανόλευκη στολή και νιώθεις τόση Περηφάνεια για αυτή τη χώρα. 

Ξέρει ότι ο δρόμος για την επιτυχία όπως μας λέει είναι γεμάτος με χτυπήματα και θα νιώσει κάθε συναίσθημα για να φτάσει στο στόχο του. Είναι σίγουρος ότι αν έχει κοντά του ανθρώπους που τον βοηθάνε δεν θα πάει τίποτα λάθος και ανυπομονεί για τα επόμενα βήματα.

 

 


 

Εάν επιθυμείτε να περιηγηθείτε και σε άλλες Ενότητες της Ιστοσελίδας του Χωριού μας όπως Νέα του Χωριού, Δραστηριότητες, Φωτογραφίες κ.α. επισκεφτείτε την Αρχική του Σελίδα στον Σύνδεσμο Kampanis.gr

 

 

 

© 2024 Τοπικός Οδηγός Kampanis.gr | Καμπάνης Κιλκίς | E-mail: info@kampanis.gr | Facebook